Kylling med ris er en klassisk ret, som findes i et utal af variationer. Her har retten fået selskab af estragon og en fyldig Nutricia næringsdrik, som skal sikre en optimal ernæringsmæssig sammensætning af måltidet.
Estragon giver en dejlig, let krydret lakridsagtig smag. Kylling i estragon er derfor en ret, som giver liv til smagsløgene. Selv med en meget lille appetit er det svært at sige nej tak til kylling i estragon.

- Kog risene efter anvisning på pakken.
- Skær kyllingebrystfileterne i små stykker eller strimler. Steg kyllingestykkerne gyldenbrune i fedtstof i nogle minutter på hver side. Tilsæt salt og peber. Tilsæt dijonsennep og steg et minut mere.
- Tilsæt piskefløde, kalvefond, soja, sambal oelek og estragon i kyllingen. Lad det simre i 5 minutter ved svag varme. Rør Nutridrink Protein Vanilje og maizena i, og lad det simre ved svag varme i yderligere 2 minutter, til det tykner. Pas på med for høj varme, da det kan gøre sovsen grynet.
- Server estragon kyllingegryden sammen med ris og en salat.
- Tip! I stedet for ris: Kog frisk tagliatelle og bland det i estragon kyllingen sammen med revet parmesanost.
- Velbekomme.