Grøntsagssuppe er en fleksibel ret, fordi den let kan varieres med alle typer af grøntsager. Grøntsagssuppe bliver farvet af grøntsagerne og derfor findes retten i et utal af farver lige fra grøn, orange, pink, gul og hvid. Når der er gang i farverne på en ret, er det med til at stimulere vores appetit, for det kan være en stor fordel, hvis man er underernæret eller har mistet lysten til mad.
Grøntsagssuppen er tilmed nem at lave og meget smagsfuld. Tilsæt ernæringsdrikken, som både tilfører vigtige vitaminer og mineraler, men også bidrager til en dejligt cremet grøntsagssuppe.
Den rygende varme og cremede grøntsagssuppe har ry for at være en vinterret. Suppe kan dog spises året rundt og om sommeren udgør grøntsagssuppe stadig lækkert og sundt måltid, der nemt kan ryge ned.

- Hæld hønsebouillon og madlavningsfløde i en gryde. Tilsæt salt og peber og kog op.
- Skræl gulerødderne. Del gulerødderne og blomkålen i mindre stykker. Småkog grøntsagerne under låg i gryden i 5 minutter. Hak i mellemtiden forårsløget i skiver, halver radiserne og sukkerærterne. Stil til siden.
- Rør maizena i gryden og lad småsimre til det tykner. Tilsæt forårsløg, radiserne og sukkerærterne.
- Rør æggeblommen og Nutridrink Protein Vanilje i og lad det simre svagt i gryden. Tilsæt hakket persille til den cremede suppe.
- Rist brødskiverne og smør pesto på. Server brødskiverne sammen med grøntsagssuppen.
- Velbekomme.